בקשות לסקריפטים

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 03/02/2007 ב-17:16:19

אית"ם כתב:תודה אחי אני מאמין שאני יסתדר עם זה.. אני רק רוצה לדעת דבר אחרון.
איך אני מסדר את זה בטבלה, שתהיה ממסופרת....
כאילו, שכל פעם זה יוסיף מספר.. לא הסתדר לי עם זה.

אתה עושה עמודה בטבלה שנקראת "ID" ומסמן אותה בתור PIRMARY KEY ונותן לו אפשרות שיקבל ערך אוטומטי , הוא כבר יקבל את הערך אוטומטית .

אפשרות אחרת זה בהוצאה של הנתונים פשוט לקבוע משתנה ובתור הWHILE שמוציא את הנתונים להעלות כל פעם שהלולאה מתבצעת את הערך של המשתנה .
Feelife,Itzik.
ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-19:49:24
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 03/02/2007 ב-17:19:48

אית"ם כתב:תודה אחי אני מאמין שאני יסתדר עם זה.. אני רק רוצה לדעת דבר אחרון.
איך אני מסדר את זה בטבלה, שתהיה ממסופרת....
כאילו, שכל פעם זה יוסיף מספר.. לא הסתדר לי עם זה.


תראה במדריך לגבי השדה id בטבלה בבסיס הנתונים.
מאחר והשדה id מוגדר עם מספור אוטומטי, אתה לא צריך לקבוע את המספר כשאתה מכניס את הנתונים. ברגע שתכניס את הנתונים בשורה נוספת לטבלה, יתווסף אוטומטית מספר לשורה הנ"ל.
המספור האוטומטי הוא בסדר עולה.

קוד: בחר הכל

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
...


מקווה שעזרתי...
בברכה,
חן :wink:

adam_bensh
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 196
הצטרף: 20/11/2006 ב-17:28:31
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי adam_bensh » 03/02/2007 ב-17:29:37

אני יהיה הכי מפורט שאפשר.
יש לי את המשתנים הבאים:
id
name
email1
address
phone
cell
MSN
ICQ
ynq
how
הם נמצאים בתוך מסד נתונים שנקרא eytam ובתוך טבלה שנקראת atzuma.
אם תוכל לעזור לי ליצור טבלה שתפלוט לי את הנתונים האלה אני ישמח.
תודה
שחר

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-19:49:24
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 03/02/2007 ב-18:31:39

אית"ם כתב:אני יהיה הכי מפורט שאפשר.
יש לי את המשתנים הבאים:
id
name
email1
address
phone
cell
MSN
ICQ
ynq
how
הם נמצאים בתוך מסד נתונים שנקרא eytam ובתוך טבלה שנקראת atzuma.
אם תוכל לעזור לי ליצור טבלה שתפלוט לי את הנתונים האלה אני ישמח.
תודה
שחר



קוד: בחר הכל

   <?php

                 $connection = mysql_connect("localhost","user","pass")
                     or die ("ההתחברות לבסיס הנתונים נכשלה");

                 $db = mysql_select_db("eytam", $connection)
                     or die ("בחירת בסיס הנתונים נכלשלה");



                 $query = "SELECT * FROM atzuma order by id";
                 $result = mysql_query($query)
                      or die("Query failed: " . mysql_error());

                 echo "<TABLE BORDER='1' dir='rtl'>";
                 echo "<TR>";
                 echo "<TH>ID</TH><TH>name</TH><TH>email1</TH><TH>address</TH><TH>phone</TH><TH>cell</TH><TH>MSN</TH><TH>ICQ</TH><TH>ynq</TH><TH>how</TH>";
                 echo "</TR>";

                 while ($row = mysql_fetch_array($result))
                 {
                     echo "<TR>";
                     echo "<TD>", $row['id'], "</TD><TD>", $row['name'], "</TD><TD>", $row['email1'], "</TD><TD>", $row['address'], "</TD><TD>", $row['phone'], "</TD><TD>", $row['cell'], "</TD><TD>", $row['MSN'], "</TD><TD>", $row['ICQ'], "</TD><TD>", $row['ynq'], "</TD><TD>", $row['how'], "</TD>";
                     echo "</TR>";
                 }

                 echo "</TABLE>";

                 mysql_close($connection);
   ?>


תחליף את user בשם המשתמש לבסיס נתונים שלך.
תחליף את pass בסיסמה לבסיס הנתונים שלך.

מקווה שעזרתי...
בברכה,
חן :wink:

vladi19
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 40
הצטרף: 05/02/2007 ב-17:41:49

הודעה שלא נקראהעל ידי vladi19 » 27/02/2007 ב-10:44:44

אני צריך בבקשה אתר עם מלא סקרפטים בעברית
משהו פשוט וקל להפעיל :)
תודה רבה

סמל אישי של המשתמש
daredevil
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 705
הצטרף: 31/10/2006 ב-09:19:17
מיקום: לוד ~ respect ~
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי daredevil » 27/02/2007 ב-15:07:15

vladi19 כתב:אני צריך בבקשה אתר עם מלא סקרפטים בעברית
משהו פשוט וקל להפעיל :)
תודה רבה

http://www.zakai.com/zakai2000/jslib/siteMap.htm
רחל מבכה על בניה מאנה להנחם על בניה כי איננו
מנעי קולך מבכי ועיניך מדמעה
כי יש שכר לפעלתך נאם ה ושבו מארץ אויב
ויש תקוה לאחריתך נאם ה ושבו בנים לגבולם

WWE
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 1
הצטרף: 13/01/2008 ב-10:42:13

Re: בקשות לסקריפטים

הודעה שלא נקראהעל ידי WWE » 20/01/2008 ב-04:34:15

צריך סקריפט למוזיקה (לא משנה אם זה PHP או JS )
יש לי את הסקריפט הזה

קוד: בחר הכל

<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="245" height="45">
   <param name="URL" value="">
   <param name="rate" value="1">
   <param name="balance" value="0">
   <param name="currentPosition" value="0">
   <param name="defaultFrame" value>
   <param name="playCount" value="1">
   <param name="autoStart" value="-1">
   <param name="currentMarker" value="0">
   <param name="invokeURLs" value="-1">
   <param name="baseURL" value>
   <param name="volume" value="50">
   <param name="mute" value="0">
   <param name="uiMode" value="full">
   <param name="stretchToFit" value="0">
   <param name="windowlessVideo" value="0">
   <param name="enabled" value="-1">
   <param name="enableContextMenu" value="-1">
   <param name="fullScreen" value="0">
   <param name="SAMIStyle" value>
   <param name="SAMILang" value>
   <param name="SAMIFilename" value>
   <param name="captioningID" value>
   <param name="enableErrorDialogs" value="0">
</object>

הבעיה שבקוד הזה יש רק אפשרות לשיר אחד אני רוצה שיהיה כמה וגם שיהיה אפשר לבחור את איזה שיר
ואם אפשר שזה יהיה נגן של אדובי פלאש פלאיר 9 זה יהיה עדיף (פחות בעיות)
חפרתי........ חחחח מקווה שהבנתם
תודה לכול העוזרים

eliraza
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 9
הצטרף: 10/02/2008 ב-02:47:43

Re: סקריפט המלצה על האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי eliraza » 16/02/2008 ב-17:07:25

anglse כתב:סקריפט פשוט ונחמד ,,מאפשר המלצה על האתר!

קוד: בחר הכל

<p align="right">
<form action="http://www.bool.co.il/cgi-bin/bu.cgi?page=send2friend&id=8006" method="post">
<font face="Arial (hebrew)"><input type="text" name="sender"></font> :השולח<br>
<input type="text" name="sender_email"> :אימייל השולח<br>
<font face="Arial (hebrew)"><input type="text" name="receiver"></font> :הנמען<br>
<input type="text" name="receiver_email"> :אימייל הנמען<br>
<font face="Arial (hebrew)"><input type="text" name="subject"></font> :הנושא<br>
<input type="submit" value="שליחת המלצה">
</form>
</p>   


סקריפט חדשות ספורט און ליין!

קוד: בחר הכל

<IFRAME SRC="http://www.one.co.il//ticker/score_board.asp" name="scoreboard" width="162" height="191" frameborder="no" border="0" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="no"></IFRAME><br><br>
<!-- Start of TheCounter.com Code -->
<SCRIPT TYPE="text/javascript" LANGUAGE="javascript">
s="na";c="na";j="na";f=""+escape(document.referrer)
   


ועוד בדרך 8)



היי.
מישהו יודע איך אני יכול לשים את הסקריפט של החדשות ספורט בתור - POST בפורום שלי?
תודה!

eliraza
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 9
הצטרף: 10/02/2008 ב-02:47:43

Re: סקריפט המלצה על האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי eliraza » 16/02/2008 ב-17:24:01

eliraza כתב:
anglse כתב:סקריפט פשוט ונחמד ,,מאפשר המלצה על האתר!

קוד: בחר הכל

<p align="right">
<form action="http://www.bool.co.il/cgi-bin/bu.cgi?page=send2friend&id=8006" method="post">
<font face="Arial (hebrew)"><input type="text" name="sender"></font> :השולח<br>
<input type="text" name="sender_email"> :אימייל השולח<br>
<font face="Arial (hebrew)"><input type="text" name="receiver"></font> :הנמען<br>
<input type="text" name="receiver_email"> :אימייל הנמען<br>
<font face="Arial (hebrew)"><input type="text" name="subject"></font> :הנושא<br>
<input type="submit" value="שליחת המלצה">
</form>
</p>   


סקריפט חדשות ספורט און ליין!

קוד: בחר הכל

<IFRAME SRC="http://www.one.co.il//ticker/score_board.asp" name="scoreboard" width="162" height="191" frameborder="no" border="0" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="no"></IFRAME><br><br>
<!-- Start of TheCounter.com Code -->
<SCRIPT TYPE="text/javascript" LANGUAGE="javascript">
s="na";c="na";j="na";f=""+escape(document.referrer)
   


ועוד בדרך 8)



היי.
מישהו יודע איך אני יכול לשים את הסקריפט של החדשות ספורט בתור - POST בפורום שלי?
תודה!


בסוף הצלחתי, ע"י הוספת BBCode חדש... תודה!

Ahiad
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 13
הצטרף: 06/05/2008 ב-16:41:01

Re: בקשות לסקריפטים

הודעה שלא נקראהעל ידי Ahiad » 25/05/2008 ב-17:13:43

אפשר סקריפט ספירה לאחור?

מצאתי לא מעט סקריפטים כאלה באנגלית, אבל בכל פעם ששיניתי אותם לעברית הסדר של הימים שעות דקות ושניות השתנה ולא הצלחתי לסדר את זה

תודה לעוזרים

adam_bensh
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 196
הצטרף: 20/11/2006 ב-17:28:31
יצירת קשר:

Re: בקשות לסקריפטים

הודעה שלא נקראהעל ידי adam_bensh » 28/09/2008 ב-11:17:31

קוד: בחר הכל

<script>
//my thanks to javascripts.com! ramon_suter@hotmail.com
//year;month;day;hours;minutes;seconds to count down to below
ty=2007;to=03;td=25;th=16;tm=30;ts=0;
function e(){
 ny=0;no=0;nd=0;nh=0;nm=0;ns=0;n=new Date();
 if(n.getYear()>ty){t.s.value=0;t.m.value=0;t.h.value=0;t.d.value=0;t.o.value=0;t.y.value=0;}
 else{
  ns=ns+ts-n.getSeconds();if(ns<0){ns=60+ns;nm=-1;}t.s.value=ns;
  nm=nm+tm-n.getMinutes();if(nm<0){nm=60+nm;nh=-1;}t.m.value=nm;
  nh=nh+th-n.getHours();if(nh<0){nh=24+nh;nd=-1;}t.h.value=nh;
  nd=nd+td-n.getDate();if(nd<0){
   x=n.getMonth();
   if(x==0||x==2||x==4||x==6||x==7||x==9||x==11){nd=31+nd;}
   if(x==3||x==5||x==8||x==10){nd=30+nd;}
   if(x==1){if(n.getYear()/4-Math.floor(n.getYear()/4)==0){nd=29+nd;}else{nd=28+nd;}}
  }no=-1;t.d.value=nd;
  no=no+to-n.getMonth();if(no<0){no=11+no;ny=-1;}t.o.value=no;
  ny=ny+ty-n.getYear();if(ny<0){t.y.value=0;}else{t.y.value=ny;setTimeout("e()",1000);} 
 }
}
</script>
<style>
.r{font-family:arial; font-size:12; color:blue; position:absolute; left:200; top:100}
.s{font-family:arial; font-size:12; color:blue; border-width:0; ; text-align:left;}
</style>
</head>
<body onload="e();" bgcolor="#000077">
<div class="r">
<form name="t" dir="rtl">
<a class="text">עוד ...</a> <br><br>
<input type="text" size="5" class="s" name="y"> שנים<br>
<input type="text" size="5" class="s" name="o"> חודשים<br>
<input type="text" size="5" class="s" name="d"> ימים<br>
<input type="text" size="5" class="s" name="h"> שעות<br>
<input type="text" size="5" class="s" name="m"> דקות<br>
<input type="text" size="5" class="s" name="s"> שניות<br><br>
<a class="text">ליומולדת 30 שלי</a>
</form>
</body>
</html>


לקח לי בדיוק 3 שניות למצוא את זה בגוגל...
ויש עוד מלא מלא אתרים כאלה....
רק תשנה את הקוד איך שמתאים לך...
נקדים תרופה למכה:)
האתר הישראלי לקולנוע!
גירסא 302.
התקנה חדשה.
מודים: פורטל, צבעי רקע שונים למנהלים.

noamriahi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 1
הצטרף: 04/01/2009 ב-16:36:12

בקשת סקריפט

הודעה שלא נקראהעל ידי noamriahi » 04/01/2009 ב-16:46:45

אני צריך סקריפט כדי שמי שירצה יוכל להרשם לאתר שלי ואז יהיה לא חדר בקרה כלשהו באתר שלי ויוכל לקנות דברים(לא באמת)באתר שלי
או בכלל עם ישלכם אתר לבניית אתרים כאלה עם הרשמה לאתר שלי ועוד...

barakoda
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 66
הצטרף: 08/01/2010 ב-19:16:42

Re: בקשות לסקריפטים

הודעה שלא נקראהעל ידי barakoda » 19/01/2010 ב-13:01:02

אני רוצה סקריפט משחק :)
סקריפט שהוא משחק !!
יש לכם משהו להציע ?
T-WAR משחק דפדפן אסטרטגי מעולה .
לכניסה הכנס לכאן , ההרשמה מאוד קצרה :)

kanter
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 151
הצטרף: 12/09/2010 ב-14:35:18

Re: בקשות לסקריפטים

הודעה שלא נקראהעל ידי kanter » 10/12/2010 ב-12:17:43

שלום.

אני מחפש סקריפט של הודעות מתחלפות + קישורים

תודה :)

tpdil
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 1204
הצטרף: 20/04/2010 ב-16:11:21
יצירת קשר:

Re: בקשות לסקריפטים

הודעה שלא נקראהעל ידי tpdil » 12/12/2010 ב-02:39:39

קוד: בחר הכל

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl">
<head>
 <title>החלפת באנרים אוטומטית</title>
</head>
<body>
 <?php
  $rand = rand(1, 5);
  switch ($rand){
   case 1:
    $banner = "banner1";
    $link = "http://www.address1.com";
    break;
   
   case 2:
    $banner = "banner2";
    $link = "http://www.address2.com";
    break;
   
   case 3:
    $banner = "banner3";
    $link = "http://www.address3.com";
    break;
   
   case 4:
    $banner = "banner4";
    $link = "http://www.address4.com";
    break;
   
   case 5:
    $banner = "banner5";
    $link = "http://www.address5.com";
    break;
  }
  echo "<a href=\"", $link ,"\"><img src=\"", $banner ,"\"></a>";
 ?>
</body>
</html>


http://www.address1.com = כתובת התמונה.
$link - זה הלינק שמופיע בתוך ה-switch ככה שלפי ה-switch ה-$link משתנה
$banner - זה התמונה שמופיע בתוך ה-switch ככה שלפי ה-switch ה-$banner משתנה.

זה בסדר?
"כאב שאתה מרגיש היום הוא כוח שתרגיש מחר, מכל אתגר שאתה נתקל, יש לך הזדמנות לצמוח."


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים

cron