בקשות לסקריפטים

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

yurigame
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 95
הצטרף: 09/09/2006 ב-20:12:51
מיקום: בבית שלי יושב!!
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי yurigame » 25/11/2006 ב-00:46:08

יש סקריפט שסמל?
כמו בתמונה?
תמונה הסמל של הבית
מוסתר המעודכן
יש לך בעיה במערכת פנה אלי ואני יעזור לך
icq: 46441820
אני תומך בחינם

BBman
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 1595
הצטרף: 13/02/2005 ב-13:50:52

הודעה שלא נקראהעל ידי BBman » 25/11/2006 ב-00:53:23

yurigame כתב:יש סקריפט שסמל?
כמו בתמונה?
תמונה הסמל של הבית


http://www.dalleh.com/HTML/Add_an_icon_ ... _url.shtml
מור.
"Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime"

--ZaTLaWi--
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 44
הצטרף: 11/09/2006 ב-21:46:25

הודעה שלא נקראהעל ידי --ZaTLaWi-- » 29/11/2006 ב-11:17:36

סליחה על הבורות אבל איפה אני מתקין את הסקיפטים?

gilfisher2
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 21
הצטרף: 21/11/2006 ב-12:39:52

הודעה שלא נקראהעל ידי gilfisher2 » 29/11/2006 ב-12:04:36

טוב זה לא בדיוק בקשה בסקריפט יותר עזרה בסקריפט :-(
http://php.eitan.ac.il/main.php?id=01005#jump05

$poll_mysql_host="your_host"; //the host of MySQL //
$poll_mysql_user="your_username"; //the username of MySQL //
$poll_mysql_pass="your_password"; //the password of MySQL //
$poll_mysql_db="your_db"; //the database of the poll //

מה אני בדיוק משנה בדבר הזה בהתחלה שניתי רק את מה שצבוע בכחול
אחר כך שניתי את מה בצבוע באדום אבל אני לא בטוח מה לעשות אם האלה שצבועים בחום
הראשון זה איפה שאני רוצה להתקין את ההתקנה והשני זה איפה נמצאת הטבלה מה הכוונה לתת לינק לphpMyAdmin/

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 29/11/2006 ב-16:13:29

gilfisher2 כתב:טוב זה לא בדיוק בקשה בסקריפט יותר עזרה בסקריפט :-(
http://php.eitan.ac.il/main.php?id=01005#jump05

$poll_mysql_host="your_host"; //the host of MySQL //
$poll_mysql_user="your_username"; //the username of MySQL //
$poll_mysql_pass="your_password"; //the password of MySQL //
$poll_mysql_db="your_db"; //the database of the poll //

מה אני בדיוק משנה בדבר הזה בהתחלה שניתי רק את מה שצבוע בכחול
אחר כך שניתי את מה בצבוע באדום אבל אני לא בטוח מה לעשות אם האלה שצבועים בחום
הראשון זה איפה שאני רוצה להתקין את ההתקנה והשני זה איפה נמצאת הטבלה מה הכוונה לתת לינק לphpMyAdmin/

אם הייתה קורא את ההסבר באתר , הייתה רואה שכל מה שאחריי // זה הערה , כלומר שזה רק הסבר והPHP לא מתייחס אליו .
ולכן לא צריך לשנות אותו , יותר נכון יהיה טיפשי לגעת בו .
Feelife,Itzik.
ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

--ZaTLaWi--
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 44
הצטרף: 11/09/2006 ב-21:46:25

הודעה שלא נקראהעל ידי --ZaTLaWi-- » 04/12/2006 ב-19:38:14

מישו יכול לענות לי איפה ואיך אני מתקין סקריפטים בפורום שלי?

ozsason
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1232
הצטרף: 02/10/2005 ב-14:05:36
מיקום: הרצליה
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי ozsason » 05/12/2006 ב-16:53:20

--ZaTLaWi-- כתב:מישו יכול לענות לי איפה ואיך אני מתקין סקריפטים בפורום שלי?

בקבצי העיצוב אתה יכול להוסיף קודים של סקריפטים.

shimi810
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 419
הצטרף: 20/11/2006 ב-01:19:51
מיקום: קריות

הודעה שלא נקראהעל ידי shimi810 » 13/12/2006 ב-20:56:51

יש לי את הקוד סקריפט להוספת מוסיקת רקע לאתר שלי:

<script language="javascript">
<!--

if ( navigator.appName == 'Netscape' ) {
document.write( '<embed src = "finale.mp3" autostart="true" hidden="true" loop="true" ></embed>' );}
else if ( navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' ) {
document.write( '<bgsound src = "finale.mp3" loop="-1">' ); }
else document.write( '<bgsound src = "finale.mp3" loop="-1">' );

//-->
</script>

(למי שצריך את הקוד סקריפט הזה, זה קוד מיוחד שמצאתי באינטרנט
והוא מאפשר למשתמשים באקספלורר שיר אחר
ובנסקייפ ודומייהם כולל פיירופקס שיר אחר)
(ובלופ כתוב -1= שווה השמעה ללא הפסקה).


אבל אני לא הוספתי את ההודעה כדי לפרסם את הקוד
הוספתי אותו כי אני חושב שיש צורך להוסיף לקוד סקריפט הזה
עוד קצת קוד למה שאני מבקש:

אני צריך קוד מקור להוספת כמה שירים ברקע

הכוונה לא להעתיק ולהדביק את הקוד שוב
(הרי אם אני יעשה את זה כל השירים ייתנגנו ביחד)

אני מתכוון לזה שהשירים יתנגנו בזה אחר זה

*לא מצאתי בשום אתר*

אני חייב את זה וזה קצת דחוף לי


אני יודה מאוד לכל אלה שיימצאו לי,
או שאפילו יכינו לבד את סקריפט

בתודה מראש שימי
שימי.
הצטרפתי בתאריך: 20/11/2006.

adam_bensh
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 196
הצטרף: 20/11/2006 ב-17:28:31
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי adam_bensh » 02/02/2007 ב-18:19:48

אוקיי.
יש לי אחד בשבילכם...
אני צריך סקריפט שיעשה את הדבר הבא.
יקח נתונים מטופס מסוים שעל דף PHP באתר שלי, יעתיק את הנתונים (לדוגמא שם, שם משפחה, אייסיקיו, אימייל) לטבלה בדף HTML אחר. חושבים שאתם יכולים לעשות דברים כזה?....
וגם שיהיה ממוספר :wink:

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 02/02/2007 ב-18:31:16

אית"ם כתב:אוקיי.
יש לי אחד בשבילכם...
אני צריך סקריפט שיעשה את הדבר הבא.
יקח נתונים מטופס מסוים שעל דף PHP באתר שלי, יעתיק את הנתונים (לדוגמא שם, שם משפחה, אייסיקיו, אימייל) לטבלה בדף HTML אחר. חושבים שאתם יכולים לעשות דברים כזה?....
וגם שיהיה ממוספר :wink:

תן לי להבין ,א תה רוצה שהעמוד HTML ישמר עלהשרת או שרק יציג ?
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

adam_bensh
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 196
הצטרף: 20/11/2006 ב-17:28:31
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי adam_bensh » 02/02/2007 ב-19:04:26

יש לי טופס. הוא דף PHP
שם כל אחד שרוצה להרשם רושם פרטים שלו.
עכשיו. אני רוצה שהפרטים האלה יועברו אוטומטית לטבלה שנמצאת בדף אחר.
שיהיה PHP גם.
רשמתי מקודם בטעות HTML.
הבנתי?
כאילו, שהנתונים שX רשם בדף 1.PHP יעברו לטבלה שנמצאת בדף 2.PHP

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 03/02/2007 ב-15:03:07

אית"ם כתב:יש לי טופס. הוא דף PHP
שם כל אחד שרוצה להרשם רושם פרטים שלו.
עכשיו. אני רוצה שהפרטים האלה יועברו אוטומטית לטבלה שנמצאת בדף אחר.
שיהיה PHP גם.
רשמתי מקודם בטעות HTML.
הבנתי?
כאילו, שהנתונים שX רשם בדף 1.PHP יעברו לטבלה שנמצאת בדף 2.PHP


אתה רוצה בעצם לבנות מעיין "עצומה אלקטרונית" ?

אם כן , זה כולל בתוכו בסיס נתונים שהטופס נשלח אליו ומוכנס אליו , ועוד דף שמציג את הנתונים מהטבלה . זה מאוד פשוט יש הסבר מפורט באתר PHP.net
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

adam_bensh
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 196
הצטרף: 20/11/2006 ב-17:28:31
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי adam_bensh » 03/02/2007 ב-15:08:37

וואלה אחי אני לא מצליח למצוא שם ....
אני לא יודע בדיוק מה לחפש זה הקטע...
בא לך לעזור לי למצוא את זה?...

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-19:49:24
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 03/02/2007 ב-16:47:24

אית"ם כתב:וואלה אחי אני לא מצליח למצוא שם ....
אני לא יודע בדיוק מה לחפש זה הקטע...
בא לך לעזור לי למצוא את זה?...


אמ...
באתר webmaster.org.il יש מאמר שמדבר על בניית מערכת חדשות עם Php ו- Mysql
תקרא אותו מספר פעמים, תוודא שאתה מבין אותו ואז תוכל על אותה שיטה לבנות את מה שרצית.
http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=193



מקווה שעזרתי... SD
בברכה,
חן :wink:

adam_bensh
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 196
הצטרף: 20/11/2006 ב-17:28:31
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי adam_bensh » 03/02/2007 ב-16:52:15

תודה אחי אני מאמין שאני יסתדר עם זה.. אני רק רוצה לדעת דבר אחרון.
איך אני מסדר את זה בטבלה, שתהיה ממסופרת....
כאילו, שכל פעם זה יוסיף מספר.. לא הסתדר לי עם זה.


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים

cron