לאחרונה צצה בעיה קטנה בכניסה לפורום phpbb.co.il

אם מה שיש לכם להגיד לא קשור לפרויקט או גובל בשטות מוחלטת - זה המקום היחידי לעשות את זה.

מנהל: צוות האתר

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 833
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

לאחרונה צצה בעיה קטנה בכניסה לפורום phpbb.co.il

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 07/07/2013 ב-13:48:00

שלום לכולם,

צצה מלפני מספר ימים בעיה קטנה, שבכניסה לפורום phpbb.co.il רשום :

קוד: בחר הכל

This site is running TeamViewer.

Free Port 80 for other applications in advanced settings


יהיה במקרה שינוי? כי זה מעצבן לחכות 5 דקות עד שזה מסתדר.

יום טוב לכולם ובהצלחה :wink:.

חזור אל “דיון כללי”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים